EN PASSIONERAD HISTORIA

Axeldas historia startar långt innan företaget. Under många år arbetade David Axelsson på garverier och med skoförsäljning, där nyfikenheten för produkter av fårskinn växte. Fabriksbesök gjorde att intresset blev till en passion och 2006 startade David Axelda med egen design och försäljning i Sverige. Idag utvecklar företaget olika typer av produkter av fårskinn, men också alla andra material som skinn, mocka och helt veganska material med försäljning i Europa. Noggranna kvalitetskontroller av produktion och kemikalier, socialt ansvarstagande och produktutveckling gör att Axelda etablerat sig som ett betydande varumärke.

 VI SITTER INTE STILL

Vi älskar verkligen fötter. Vi designar, utvecklar och producerar idag sandaler, tofflor och outdoorskor med ett fokus – glada fötter. Vi tror nämligen att glada fötter ger glada kunder. Vi står och går otroligt mycket och vi vet vilken skillnad det gör med rätt sko till rätt tillfälle. Men även rätt sko till rätt fot. Så redan på designsstadiet funderar vi mycket kring det behov vi vet finns, färg och form, vad våra kunder önskar av Axelda, vad saknas på marknaden, vad kan vi addera på de modeller vi redan har, hur kan vi förbättra och förfina och utveckla våra produkter för att fortsatt vara relevanta och det bästa valet för våra kunder.

 STOR SOM LITEN

Vi har ett brett sortiment. Vi har något för alla, liten som stor. Barn, dam och herr. Vi tycker om enkelhet och vill vara en helhetsleverantör inom vårt segment. Saknar du något, så säg till, kanske vi har det – annars kan vi alltid ta fram.

VARMT SOM KALLT

Nu kan du hitta produkter för alla väder, varmt som kallt, inne som ute. Vi har i vårt breda vintersortiment och outdoorkollektioner jobbat vidare med att addera fler alternativ än den traditionella surfbootsen. Nu kan du köpa promenadvänliga fårskinnskängor som dessutom är vattentäta – det gillar vi.